zaterdag 1 april 2017

Bloghop Creatieve Harten Flora en Fauna


Hoi,

Leuk dat je (weer) langs komt op mijn blog. Vandaag is er weer een Bloghop van de Creatieve Harten, met als thema "Flora en Fauna. 

Ik heb gekozen voor 3 kaartjes met bloemen en vlinders.Ik heb voor alle 3 de kaarten hoofdzakelijk het stempelset "Birthday Blooms" gebruikt. 

De bloemen op deze kaart heb ik ingekleurd met de Stampin'Up! watercolor potloden. Eerst gestempeld met Stazon inkt, ingekleurd, en met de blenderpen afgemaakt. Als extra accent heb ik met de markers (melon mambo en old olive) nog een extra accent aangebracht.
De achtergrond is gemaakt met de leuke hartjes stempel uit het set.


Ter decoratie heb ik wat narcissen uit de tuin gehaald ;)

Mijn 2e kaart was super simpel om te maken! Met de stippen stempel uit het Stampin'Up! set "Kinda Electic" en het kleine bloementje en stipjes uit het set "Birthday Blooms" heb ik een achtergrond gecreëerd. En met de "Butterflies" thinlits een vlinder uitgestansd. De gele vlinder komt het uit het "Butterfly Basics". 

Met de laatste kaart die ik wil laten zien was ik wel ietsje langer bezig, maar was ook leuk om te doen! Ik heb de bloem namelijk ingekleurd met de "watercolor pencils". Ik heb de bloem eerst geembosd of geembost, hoe je het ook schrijft ;) en daarna ingekleurd. Ik heb het leuke kleurtje "Flirty Flamingo" gebruikt. De letters "congrats" zijn gemaakt met de "Sunshine wishes" framelits.


Ik hoop dat je de kaartjes leuk vind en dat ze je op ideeën brengen. Laat gerust een reactie achter onder dit bericht. Dit vind ik erg leuk! Benieuwd naar wat mijn teamgenootjes voor leuks gemaakt hebben? Klik op de onderstaande afbeelding en je komt weer bij Caroline terecht. Heel veel plezier tijdens deze bloghop!

Liefs,
CorlieneCorliene vd Hoef (hier ben je nu)12 opmerkingen:

 1. De laatste kaart is mijn favoriet! Wat een prachtig effect krijg je zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie prachtige kaarten, Corliene. Bedankt voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige fleurige kaarten. Heel mooi gemaakt.

  Groeten,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaarten, de Birthday Blooms blijft mooi (ook maar weer eens afstoffen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WOW amazing! Gorgeous colours and designs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gemaakt al die kaartje en heel mooi ingekleurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die set moet ik toch ook maar weer eens uit de kast halen! Mooie kaartjes en bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen