Stampin'Up demonstratrice worden

Om te beginnen mag je voor €129,- je een productpakket samen stellen t.w.v. €175,-! 
Dus dat is al 1 voordeel. 
Het leukste voordeel aan demonstratrice zijn is dat je altijd 20% korting  krijgt op je bestelling. 

De enigste verplichting wat je heb is dat je per kwartaal aan €305,- (excl BTW, verzenden) koopt/ verkoopt. En het eerste kwartaal telt niet mee, dus als je net begint, kan je eerst rustig wennen en kijken hoe je het gaat doen.  Heel leuk toch?

De voordelen op een rijtje:
- Altijd 20% korting, ook bovenop acties!
- Je ontvangt gratis het demonstrator magazine!
- Je ziet als eerste de nieuwe producten!
- uitnodigingen voor Stampin'Up! evenementen
- Je mag helemaal zelf weten hoe je het demo-schap invult: is het voor de hobby, wil je wat bijverdienen, of gewoon alleen voor de korting ;) Het maakt allemaal niet uit.Ik zelf ben demo geworden omdat ik het heel leuk vind om met Stampin'Up! producten te werken en dat met anderen te delen! 

Als eventuele teamleider ben ik vooral bereid om je te helpen bij al je vragen en idee├źn. Dat vind ik het belangrijkste voor een upline! (zo noem je de demo onder wie jij je inschrijft)
Verder ben ik niet iemand die teamdagen/uitjes organiseer. Niet omdat ik dit niet leuk vind ofzo, maar meer omdat dat gewoon niet uitkomt met mijn gezin. Al probeer ik wel naar een teamdag te gaan van het team waar ik in zit. 
Dus kort samengevat: ik ben een demonstratrice die workshops geeft, het gezellig vind om contacten te maken/onderhouden en vooral erg geniet van het kaarten maken!!
**Dit even allemaal ter informatie** ;)

Heb je vragen?  Twijfel/schroom niet, stuur een mailtje!

Voor direct aanmelden klik op de onderstaande afbeelding!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten