vrijdag 9 juni 2017

Stampin'Up! Heartland

Hoihoi,

1 van de eerste Stampin'Up stempelsets die ik invoerde bij het bestellen was "Heartland". 
Toen ik het set met de tractor tegen kwam, was ik meteen verkocht!
(je kunt dit stempelset vinden op blz. 39 van de jaarcatalogus van Stampin'Up.Als moeder van 2 jongens (en een meisje er tussen) zijn er hier in huis aardig wat tractors te vinden. 
En het jongetje met de ganzen, en de schuur.. Super leuk!
Ik heb voor de onderstaande kaarten (heel grappig) geeneens de tractor gebruikt. Maar goed, dat heb ik welleens dat je iets van plan bent maar het toch anders loopt.


Amerikaanse en Canadese schuren vind ik altijd mooi om te zien. Niet alleen de vorm maar ook de kleuren die ze hebben. Helaas is het al 3 jaar geleden dat ik ze in het echt heb gezien, haha!

Ik heb de schuur gestempeld met zwarte archival inkt en daarna ingekleurd met de watercolor pencils en een blenerpen. De achtergrond is gemaakt met de achtergrond stempel "Burlap". 


Onderstaand kaartje was eigenlijk een probeersel. Ik had een stukje watercolor paper en daarop met zwarte archival inkt het jongetje met de ganzen gestempeld. Over de ganzen ben ik niet heel tevreden maar vond het ook weer zo wat om de hele afdruk zomaar in de papier bak te gooien. Het is echt een super simpel kaartje geworden maar uiteindelijk ook wel leuk toch?!


Laat maar weten wat je er van vindt;)
Wil je ook dit leuke set in je bezit? In de houten variant €28,- en de clear variant €21,-. 
12 Juni gaat er weer een verzamelbestelling uit. Voor meer informatie hierover zie het kopje "bestellen en contact".
Alvast een heel fijn weekend!

Corliene


Geen opmerkingen:

Een reactie posten