woensdag 8 februari 2017

So detailed- Verlovingskaartje

Goedemorgen,

**Allereerst wil ik bedanken voor alle leuke reacties op mijn blogpost van afgelopen zaterdag tijdens de bloghop. Super leuk!!**


***
Vorige week had ik een kaart voor een verloving nodig. Ik vind het altijd leuk als ik een kaart "moet" maken. Ik laat me dan door div. dingen inspireren. In dit geval het meeste door het kaartje wat ik van het verloofde stel kreeg. 
Dit is het resultaat:


Ik heb weer de mooie Stampin'Up! "So detailed" thinlits gebruikt. En het achtergrond papier is het "Falling in love" design papier.Om het nog wat feestelijker te maken heb ik een randje van het "silver glimmer paper" toegevoegd.
De tekst "hartelijk gefeliciteerd" komt uit het Stampin'Up! set "KJEG". Een set met allemaal leuke Nederlandse teksten.Deze kaart is in dezelfde stijl als ik de kaart voor mijn Oma  maakte, vorige week.

Fijne dag!zaterdag 4 februari 2017

Creatieve Harten Bloghop " Alles is liefde"


Goedemorgen ;)

Leuk dat je (weer) langs komt op mijn blog. Vandaag is er een bloghop van de Creatieve Harten met als thema "Alles is liefde".
Ik heb een aantal kaarten gemaakt met het Stampin'Up stempelset "Sealed with Love" (€25,- artnr142815) en de daarbij horende framelits: "Love notes". (€36,- artnr142752)


Ook het papier is helemaal in stijl! Dit papier heet het "Sending Love" design papier. (48 dubbele velletjes van 15,2x15,2 €12,25 artnr 142733)


Is het hartjes randje niet schattig?!

Op de onderstaande kaart zit een schattig iniminie envelopje. Echt heel erg leuk!


  

De rand heb ik bewerkt met de hartjes pons. (Confetti hearts border pons,  €27,- artnr137415)

Wil je ook aan de slag met deze leuke producten? Je kunt alle actuele Stampin'Up! producten bestellen bij een demonstratrice, waarvan ik er 1 ben. Ik help je graag!
Ook voor je overige Stampin'Up! vragen mag je me een mailtje sturen. Ik probeer je mailtje z.s.m te beantwoorden.

Actie!

Bestel je het stempelset én de framelits? Dan ontvang je gratis* 12 velletjes uit het design papier "Sending Love". De verzendkosten zijn voor mijn rekening.
En je mag een gratis artikel uitzoeken! Zie hier voor de Sale a Bration brochure.Nogmaals dank voor je bezoek, laat gerust een reactie achter. 
Wil je nog meer mooie dingen zien die mijn creatieve teamgenoten gemaakt hebben? Klik dan hieronder op de knop "Volgende". 
Veel plezier!*Actie geldig t/m 28 Februari

Overzicht van alle deelnemers:

donderdag 2 februari 2017

Stampin'Up! Jar of Love

Goedemorgen!

Onderstaande kaarten maakte ik al even geleden. Het stempelsets die ik bij deze kaarten gebruikte zijn de Stampin'Up! "Jar of Love" en "Tin of card"

 

Wil je meer weten over de gebruikte materialen? Stuur me even een berichtje of reageer op deze blogpost!