dinsdag 31 maart 2015

Stippled Blossoms

                                                     

Wat is de kleur "Blackberry Bliss" toch een mooie kleur! Het stempelset "Stippled Blossoms" heb ik al even maar ik heb er tot gisteren toe niks mee gedaan. Maar het is een erg mooi set! Ik heb er maar een paar stempels van gebruikt. Voor het stempelen heb ik de Stamp a ma jig gebruikt. Zonder dat hulpje is het lastig om de "two step" stempels te kunnen stempelen.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe de "stamp a ma jig" werkt. 
             
                  

Nadat ik de bloem heb gestempeld, ben ik de achtergrond gaan maken. Op een stuk whisper white heb ik de "Dictionary" stempel met memento inkt gestempeld, Verder heb ik een stuk blackberry bliss papier gebruikt.Met de circles framelits zijn de "circles" gemaakt, en deze door de helft gesneden met de Stampin' trimmer. De witte circle nog even geembost met de perfect polka dots. Na dat ik alles op elkaar geplakt had was dit het resultaat.


Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 28 maart 2015

Mini treat bag thinlits die

                                                                     

Voor dit zakje heb ik de "mini treat bag thinlits die" gebruikt. Je kunt er diverse formaten zakjes mee maken. Door middel van wat foto's wil ik laten zien hoe het gemaakt is.

                                  Met de bigshot heb ik 2 keer de grootste thinlist gebruikt.   Daarna heb ik een extra vouwlijn gemaakt aan de zijkant. Ril deze niet helemaal door tot onderaan. Ik deed dat wel maar dan is het lastiger om de bodem aan te passen. 
Knip ook het stukje af wat uitsteekt aan de bovenkant, zodat het gelijk is aan het brede stuk   Daarna heb ik de 2 stukken aan elkaar geplakt en moest de bodem/onderkant aangepast worden.
   Doordat je een groter zakje maakt, is de bodem te klein. Door er een op maat gesneden stukje        papier op te plakken, kwam het toch nog goed ;)

Het zakje heb ik versierd met een stukje designpapier wat ik bewerkt heb met de "edge border" punch. Met de label punch heb ik een labeltje gemaakt en de tekst "for you" komt ook uit de "mini treat bag dies" Er zitten veel extra thinlits bij!


Onderaan dit bericht kun je alle materialen vinden die ik gebruikt heb. Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust je mailtje naar createitwithstampsblog@gmail.com
                                                       Fijn weekend nog!
                                                       Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 25 maart 2015

Weekly Deals en nieuwe workshop!

Elke dinsdagavond ben ik al nieuwsgierig naar woensdagmorgen om de Weekly Deals. En deze keer zijn ze ├ęcht heel leuk! Weet je waarom? Het papier is heel mooi maar ook de envelope punch board zit erbij! Echt een heel leuk en handig product voor enveloppen/doosjes, kortom je kunt er heel veel mee. En daarom ga ik er een workshop mee doen.

Dinsdag 31 maart plaats ik een verzamelbestelling. En is het ook gelijk de laatste bestelling waarbij je bij iedere €60,- een artikel uit de Sale a Bration mag kiezen.

                                   

Donderdag 9 april geef ik de workshop "envelope puch board". Wil je tijdens je workshop je eigen punchboard? Geef het dan door voor 31 maart. 
Kosten: €22.50 Incl je eigen punchboard. En anders kost de workshop €6.50 en gebruik je mijn punchboard. 
Datum/tijd: Donderdagavond 9 april van 19:45 - 22:00
We gaan deze avond verschillende leuke dingen maken met de punchboard. Geef je op via createitwithstampsblog@gmail.com                                                                  Fijne dag!

                                                                   Corliene

dinsdag 24 maart 2015

Herenkaart

Soms heb ik een kaart nodig en dan grijp ik wel eens mis (en dat terwijl ik best veel kaarten maak). Daarom wil ik nu gaan proberen om een voorraadje te maken. Voor verschillende gelegenheden. Voor vandaag dus een heren-kaart. Niet te ingewikkeld, gewoon erg leuk om te maken. De gebruikte Stampin'Up! materialen vind je onderaan dit bericht.

Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 21 maart 2015

Explosion box

 Voor vandaag heb ik een doosje gemaakt en wel een "explosion box". Ik vond het erg leuk om te doen! In dit doosje zitten 2 theezakjes en 2 chocolaatjes. Leuk om weg te geven.

Het dekseltje


Als je het dekseltje eraf haalt "explodeerd" ;) het doosje open en zie je wat er in zit! 

Onderaan dit bericht vind je alle Stampin'Up! materialen die ik ervoor gebruikt heb. Tip: kijk anders eerst wat voor thee je erin wilt doen zo krijg je een mooi geheel wat kleur betreft. Maar de inhoud van mijn box is ook niet echt afgestemd op de rest maar goed, het is zomaar een tip.


Fijn weekend nog en bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Laat gerust een berichtje achter.
Heb je een vraag? Wil je meer weten over Stampin'Up! ? Een bestelling plaatsen? Je kunt je mailtje sturen naar createitwithstampsblog@gmail.com

woensdag 18 maart 2015

Vriendschapskaartje

Voor dit kaartje heb ik het Artisan embellishment kitje erbij gepakt. Wat zitten daar leuke dingen in!

De inhoud van de kit

Lint, knoopjes en nog veel meer leuks. Vooral het rozenlint vind ik erg leuk. En ook de kleuren zijn prachtig. De basis voor dit kaartje is een "note card" " met bijpassend envelopje. Een erg "lief" formaatje. Ik vind het wel passen bij de kleuren en stempels. De stempels zijn uit 1 van de nieuwste sets van de Sale a Bration en het set heet "Nature's Perfection". T/m 31 Maart kun je dit set uitkiezen bij je bestelling vanaf €60,-. De gebruikte Stampin'Up! materialen vind je onderaan dit bericht. Door erop te klikken kun je deze direct bestellen. Geen creditcard? Stuur je bestelling door naar createitwithstampsblog@gmail.com , ik help je graag. Fijne dag!

Built for Free Using: My Stampin Blog

Weekly Deals en nieuwe Sale a Bration producten

                                                   
2 afbeeldingen deze keer. Op de eerste afbeelding staan de nieuwe SAB artikelen die in plaats van de blendabilities gekomen zijn. Zoals jullie weten zijn de blendabilitie markers uit de collectie van Stampin'Up! En aangezien ze ook in de Sale a Bration folder staan, zijn de onderstaande artikelen ter opvulling van de markers.

En hieronder de nieuwe Weekly Deals.

Zit er iets voor je bij of heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje naar createitwithstampsblog@gmail.com

zaterdag 14 maart 2015

Flower Patch

Het stempelset "Flower Patch" is ook echt een leuk set! Je kunt natuurlijk met de framelits de bloemen uit stansen maar voor deze kaart heb ik alleen gestempeld. Bij bloemenstempels vind ik het altijd leuk om fleurige kleuren inkt te gebruiken. Fijn weekend nog! 

Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 12 maart 2015

From the herd stempelset

Deze kaart heb ik gemaakt met het stempelset wat ik op de teamdag gewonnen heb. Het is een leuker set als ik dacht! De varkentjes en het 'gras' heb ik gekleurd met blendabilitie markers. Helaas zijn de markers niet meer verkrijgbaar bij Stampin'Up! omdat de kwaliteit niet altijd in orde was en ze dit ook niet kunnen oplossen. Heel jammer! 
De gebruikte Stampin'Up! materialen vind je onderaan dit bericht.
Groetjes!

Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 11 maart 2015

SU-per Weekly Deals
Wat een super leuke Weekly Deals heeft Stampin'Up! weer uitgezocht! Dinsdag 17 Maart doe ik een verzamelbestelling bij Stampin'Up! Wil je iets bestellen? Geef je bestelling door via createitwithstampsblog@gmail.com Profiteer nog een paar weken van de Sale a Bration! t/m 31 Maart mag je bij besteding van €60,- een artikel uit de SAB-folder uitzoeken.
Groetjes!

dinsdag 10 maart 2015

Perpetual Birthday Calendar workshop

Gisterenavond een hele gezellige workshop gehad met de kalenderkit. Erg leuk om te zien dat aan het einde van de workshop elke kalender anders is! 


Onderstaande kadootjes waren voor de gasten en de gastvrouw. Een mini tasje met theezakjes erin.Ook interesse in de kalender workshop? Stuur een mailtje naar createitwithstampsblog@gmail.com .
                                                                        Fijne dag!

maandag 9 maart 2015

Teamdag "Creatieve harten"

Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst naar een teamdag van Stampin'Up! demonstratrices geweest. En het was super gezellig/leuk!!
We hebben een shoe-box swap gedaan. Ja wat zal dat nou zijn?? Nou het was zo, iedereen moest een schoenendoos of iets in die richting meenemen. In die box zaten een kaart (in een dichte envelop) en alle materialen die voor die kaart gebruikt waren. Nou ging degene die naast je zat aan de slag met jouw box en maakte een kaart met de materialen die erin zaten. Erg leuk om het verschil te zien!
Links de kaart van Helene en rechts wat ik ervan maakte.

                                     
Links mijn kaart en rechts het idee van Diana

Het was erg leuk om te zien wat er nog meer met dezelfde producten gemaakt kan worden.Het was vooral erg gezellig!
En als klap op de vuurpijl heb ik ook nog een stempelset gewonnen!! 

Met een tas vol leuke swaps, kaartjes en andere cadeautjes kwam ik thuis!

Het gewonnen stempelset "From the herd"

woensdag 4 maart 2015

Weekly Deals

Wat een super gave deals deze week!

Het stempelset "Label love" + punch! Echt een aanrader, ik gebruik dat set zo vaak! Maar bekijk ook zeker de andere artikelen eens goed. Washi tape, schaar, vellumpapier...
Ik ben helemaal enthousiast over alles! 
Wil je een bestelling plaatsen? Geef het door via createitwithstampsblog@gmail.com .

Fijne dag vandaag!

dinsdag 3 maart 2015

Een bedank-kaart

Deze bedank-kaart had ik speciaal voor iemand gemaakt. De bloem heb ik gestempeld met memento inkt, toen doorgesneden en ingekleurd. Uiteraard kan je deze ook na het inkleuren doorsnijden, is net zo handig! De tekst stempel en het achtergrond papier komt uit de Sale a Bration. De overige materialen vind je onderaan dit bericht. 
Fijne dag vandaag!


Built for Free Using: My Stampin Blog